Artiesten

Muziek en freepodium

Blue Note Pub heeft een roemrijke voorgeschiedenis wanneer het gaat om muziekoptredens. Niet alleen rookies maar ook grote namen hebben reeds op ons kleine podium gestaan.

Wil je met je band eens officieel komen optreden? Stuur een mail naar halsepub@gmail.com of via onderstaand kader. Noteer hier ook meteen volgende informatie: speelduur, eigen geluidsinstallatie, gage, links naar sites om jullie muziek voor te beluisteren. Elke (beginnende en ervaren) artiest is bij ons tijdens de openingsuren welkom op ons freepodium. Of je nu zin hebt om een half uurtje solo te spelen, balades te zingen of een hele avond te jammen met medemuzikanten, het podium staat klaar voor jullie. De huisregels beschrijven we kort hieronder.

Comedy nights

Sinds Jens en Dirk de Blue Note Pub overnamen is er een nieuwe maandelijkse traditie bij: de comedy nights. Zowel beginnende comedians die moedig proeven van de eerste keer op een podium staan tot de Godfather of Comedy himself, Nigel Williams, brachten onze buiken aan het schudden. Wil je je kans wagen in de comedywereld maar heb je eerst nood aan wat coaching? Laat het ons weten en wij brengen je met de juiste mensen in contact.

Inschrijven:


De huisregels tijdens het freepodium zijn eenvoudig:

  • Er wordt niet met elektronisch versterkte muziek gespeeld
  • De muziek moet passen in het karakter van de Blue Note Pub
  • De piano wordt enkel gebruikt door mensen die werkelijk met dit instrument kunnen spelen
  • We houden het ten allen tijde gezellig

BlueNotePub


Grote Markt 24
1500 - Halle
Belgiƫ

Email: halsepub@gmail.com
Ondernemingsnummer: BE 0671 883 267